Qui fa aquest blog?

Qui fa aquest blog?

El meu nom és Mariona, i soc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig fer la meva residència en Pediatria i Àrees específiques a Palma de Mallorca. Actualment resideixo a Andorra on combino la meva feina de pediatra amb la meva maternitat.

El meu fill va néixer un any abans d’acabar la residència, i tot i que, per alguns, aquest fet em va fer pitjor resident, estic segura que em va fer millor pediatra. En ser mare es va obrir un món nou ple de dubtes i situacions que van molt més enllà del que s’ensenya a les facultats i als hospitals.

I és per això que sorgeix aquest blog, amb la il·lusió de compartir les coses apreses durant aquests anys, de seguir-ne revisant, mantenint el rigor científic sense caure amb l’alarmisme ni amb falses expectatives, donant-vos recursos per resoldre els problemes mes habituals dels infants, animant-vos a practicar una criança natural, conscient i feliç, i sobretot, seguir aprenent junts cada dia.

Avís legal: La informació proporcionada per Pediatria km.0 no substitueix sinó que complementa l’atenció proporcionada pel vostre pediatra. En cas de dubte consulteu sempre al vostre pediatra.

 

Copyright: Se’n pot reproduïr el contigut, sempre citant la font com a “www.pediatriakm0.com Blog de pediatria i maternitat”

Registrat amb Llicència Creative Commons.